The Poor Boys CC Revival Band leverte varene på Kompasset

Publisert av: Johnny Helgesen
30/6/2019 10:38

Det er snart gått 50 år siden historien om legendariske Creedence startet. I løpet av en hektisk fireårsperiode fra 1968 til 1972, utgav bandet slagere på rekke og rad og fremdeles er musikken like levende.

I går ble det et gjenhør med de mest kjente Creedence låtene som; Proud Mary, Have you ever seen the rain, Bad moon rising, Cotton fields, Let the midnight special, Down on the corner, Lodi, m.m. på Kompasset.

Dyktige og hyggelige musikere leverte virkelig varene og publikum storkoste seg på dansegulvet. De som ikke svingte seg, sang med på klassikerene.

The Poor Boys har base i Bergen. Medlemmer i bandet er: Karl Henrik Svensson (gitar/vocal), Kristian Roset (bass/vocal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar).

Bandet har flere store konserter i løpet av året, bla Seljord festivalen, Notodden blues festival, Sel, Flytten i Haugesund og Madam Felle i Bergen. De ønsker å gjøre Creedence så originalt som mulig, og det er nok en av grunnene til at de blir mottatt som et av landets råeste tributeband.

I tillegg har de et prosjekt med Dagdriverne som går i sjangeren folk/rock.

Fantastisk stemning og en perfekt arena!