Kino på Søndag

Publisert av: Vegard Aslaksen
8/9/2018 19:44

Grendatun Kino syner fram 2 filmar på Søndag. Fyrst ut er familiefilmen “De utrolige 2” før det blir ei ny framsyning av “Skjelvet” som gjekk på kino forrige helg også.

De utrolige 2

Kl – 1700
Alder 6 år
2t 5 min
Voksen: 100kr
Barn: 80kr

Filmen hadde norgespremiere 28.08 og filmweb skriv følgjande om filmen;

I “De Utrolige 2” blir Helen oppfordret til å lede en kampanje for å bringe Superheltene tilbake, mens Bob navigerer det daglige heroiske og “normale” hverdagslivet hjemme med Voletta, Dash og baby Jack-Jack – hvis superkrefter er i ferd med å bli oppdaget.

Deres oppdrag sporer av i det en ny skurk dukker opp med et brilliant og farlig plot som truer alt. Men familien Parr viker ikke unna for en utfordring, spesielt med Frozone ved deres side. Det er det som gjør denne familien så Utrolig.

Filmen har fått både terningkast fem og seks.

Skjelvet

Kl – 1930 !!!
Alder 15 år
Bilett 100kr

Filmen hadde norgespremiere 31.08 og filmweb skriv følgjande om filmen;

I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reel. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo.
Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?

SKJELVET er oppfølgeren til katastrofefilmen BØLGEN. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet – det er Norges hovedstad!