Høstmøte i Tysnes Reiselag

Publisert av: May Britt Meland
17/11/2019 08:39

Hele 64 fremmøtte hadde tatt plass i Grendatun 14. november da TRL inviterte til møte om forslag til turer i 2020, foruten at vi skulle ha litt mimring om turer som vi hadde hatt i 2019.

Forslagene fra styret var tur til området rundt Mjøsa med besøk både i Lillehammer, Hamar med Prøysenhuset, Aulestad, Eidsvoll og flere andre plasser på veien. Som tidligere har vi også til neste år forslag om tur til utlandet, og denne gangen blir det til området nord i England med Lake district, York og Lindisfarne kloster. Videre skal vi besøke Edinburgh igjen, foruten en rekke andre plasser.

Olav Kaastad la frem forslag om dagsturer, bl.a. tur til «Flor og Fjære» og/eller en tur til Haugesund/Karmøy.

Som nevnt skulle vi også mimre litt om årets turer, og da var det også naturlig at vi hadde invitert noen fra både Stord og Fitjar som hadde vært med på Islandsturen. I spissen for disse var også Karvel Strømme som hadde vært guide på den turen. Han hadde også et artig foredrag om juletradisjoner på Island.

Gjennom bildekavalkader fikk vi gjenoppleve turen til Island, til sør-østlandet og Espevær.

Tradisjonen tro for våre møter ble det servert kringle og kaffe/te.

Det kunne høres ut som vårt forslag til turer neste år ble godt mottatt, så dette skal vi jobbe videre med og komme med detaljer og priser på årsmøtet i februar. Så er du ikke medlem i Tysnes reiselag og synes dette kan høres spennede ut så meld deg inn!

Tekst og foto: Freddy Jensen