Tine Foltballskule 2018

Publisert av: May Britt Meland
6/6/2018 13:35

Ronny Hagen i Njardar/Tysnes informerer om at Tine fotballskule skal arrangeres 18.,19. og 20. Juni på Reiso

 

Reiso gras + kunstgras

Njardar/Tysnes
http://njardar.no/

 

Reiso gras + kunstgras
Uggdal skule, 5685 UGGDAL

Njardar/tysnes inviterer til 3 dager med fotballøvingar og ball-leik på Reiso

Instruktørar frå A-laget.

Praktisk informasjon

Spelarane får : Tine sekk, t-skjorte, drikke, fruktmåltid, diplom og pølser på avsluttningsdagen

18.06.2018 – 20.06.2018

17:00 – ca 19:00

Deltakeravgift
kroner 300,-

Betaling til Njardar sin konto 3525.40.42259

Alder
6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 år 2006-2012

Påmeldingsfrist
15.06.2018 kl 1800 til Ronny@tiko.no

 

 

 

Pressemelding frå Tine fotballskule

Fotballfeberen er i gang TYSNES

 

Hver sommer samles 70 000 barn fra hele landet samles til tidenes fotballfest når TINE Fotballskole arrangeres. På Tysnes har 100  barn i  klubber meldt seg på skolen som for mange er sommerens høydepunkt.

 

 Vi har alltid mange påmeldte til TINE Fotballskole, og vi vet at mange familier planlegger ferien etter når fotballskolen arrangeres. Det er en fantastisk måte å få ungene i aktivitet, og samtidig la unge trenertalenter få prøve seg

 

Allerede før TINE Fotballskole 2018 sparkes i gang, viser tallene at nesten 1,2 millioner barn og unge har deltatt så langt. Fokuset er tredelt: God fotballaktivitet, trygg og god sosial ramme, samt sunt og variert kosthold.
Fokus på kosthold
– TINE ønsker å ta ansvar for barnas helse både gjennom organisert aktivitet, og gjennom å tilby et godt og bredt utvalg av idrettsmat og –drikke, sier sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen.

 

I fjor lanserte TINE blant annet konseptet SMART Idrettsmat®, hvor klubbene får tilgang til gode tilbud på et bredt utvalg av varer, til kiosk og arrangementer.

 

– Vi er vårt samfunnsansvar bevisst, og TINE Fotballskole i samarbeid med de lokale klubbene er på mange måter et flaggskip i å få barn og unge i aktivitet, og samtidig sikre at både utøvere og tilskuere har et godt og bredt tilbud å velge fra, når de har behov for litt påfyll, sier Syversen.

 

Flere jenter på banen

André Paulsen i Norges Fotballforbund (NFF) er helt enig i at ernæringsbiten skal være enda viktigere i årene som kommer. Han ønsker også å løfte målet om en høyere jenteandel.

– Både NFF og TINE ønsker også i 2018 å løfte frem viktigheten av kost og ernæring. I tillegg ønsker vi å øke andelen jentedeltakere og jentetrenere. Mange av klubbene er godt på vei mot å nå målene om minst 40 prosent jenteandel allerede. Det er vi veldig glade for. Vi ønsker flere jenter som trenere fordi vi vil ha flere jenter/kvinner i trenerrollen. De er veldig gode idoler og rollemodeller for de unge spillerne. Dette fører til bedre rekruttering av jentespillere, sier han.

Landslagsspiller Caroline Graham Hansen har selv gått på TINE Fotballskole. Hun anbefaler gjerne andre jenter å bli med.

– Det var faktisk der det hele startet for meg, sier Graham Hansen.

Har du en keeper i magen?

Uten noen i mål blir det vanskelig å få spilt fotball, derfor har NFF lansert egne treningsøkter spesialtilpasset keepere. Noen av det som blir tatt opp er blant annet når og hvordan man starter med keepertrening, hva man gjør på trening med en eller ti keepere, og hvor ofte og lenge man trener.

– NFF og TINE ønsker bedre aktivitet og flere keepere. Vi har derfor laget noen økter der alle deltakere på TINE Fotballskole kan få teste seg som keeper. La alle få prøve seg som keepere en dag, oppfordrer Paulsen.

For mer informasjon, se http://www.tine.no/tinefotballskole/

 

Om TINE Fotballskole

 

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og har vært arrangert siden 1998, da TINE inngikk samarbeid med NFF. Sportslig kvalitet, trygge rammer og fokus på kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Til sammen deltar rundt 70 000 barn på TINE Fotballskole i året, fordelt på 450 arrangementer som varer fra 3-5 dager. Det er klubber som er arrangør, og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer alle fotballskolene.

 

Kontaktinfo: Norges Fotballforbund, ved andre.paulsen@fotball.no

Les mer på www.tinefotballskole.no