Karvel Strømme fortalte om den planlagte Islandsturen. Foto: Freddy Jensen

Mange reiselystne på høstmøte

Publisert av: May Britt Meland
8/11/2018 18:27

Da har Tysnes reiselag (TRL) sitt styre lagt fram forslag til turer i 2019. I underkant av 50 tilhørere var møtt fram, noe vi synes er veldig bra. TRL har nå ca. 115 medlemmer, et forholdsvis konstant antall de siste årene. Styret la fram 2 forslag, så må antall påmeldinger etter hvert vise om det blir disse turene.

Først og fremst legger vi opp til en tur til ISLAND, og som i 2015 stoler vi på at Karvel Strømme fra Fitjar legger dette opp på en måte om vi var veldig fornøyde med da. Han tok turen hit på møtet for å legge fram sitt program, og det så ut som dette kunne bli en fin tur på mange nye plasser. Men for at også folk som ikke har vært på Island før skal få med seg de viktigste plassene, er også Den gyldne sirkel med, med besøk til Geysir området, Gullfoss og Thingvellir. Karvel har mor fra Island og har stadig grupper med seg over, så han vet absolutt hva som er verdt og se, og ikke minst kan han Islands historie. Turen vil sannsynligvis gå i slutten av august.

Det andre forslaget er en NORGES tur som denne gangen er tenkt å gå til Blaafargeværket i Modum, men vi skal ta en god runde i tillegg. Sandefjord med båt til Strømstad, om Halden og Drøbak med overnatting på Oscarsborg (hvis vi får til det). Videre til Blaafargeværket, Kongsberg og Numedalen opp til Geilo og hjem over Hardangervidda. Denne turen er foreløpig litt på sonderingsstadium, så vi vil komme tilbake til detaljer etter hvert. Denne turen vil gå i slutten av mai.

Tradisjonen tro ble det servert kringle og noe å drikke og så var det bilder og mimring om turer i 2018.
Skulle noen føle for å være med på noen av turene så ta kontakt med Freddy, 91328729. Det er alltids mulighet for å være med selv om du ikke er medlem av TRL (ennå). MEN når det gjelder turen til Island så må påmelding skje ganske snart, og helst innen 14 dager, så her er ingen tid å miste.

Freddy Jensen

Foto: Freddy Jensen
Foto: Freddy Jensen

 

Her kan du lese litt om den planlagte turen til Island. Dato for turen er ikke endelig bestemt, men blir i slutten av August evt begynnelsen av September.

Program Islandstur