Kino-søndag i Grendatun

Publisert av: May Britt Meland
20/9/2019 08:56

Fyrstkommande søndag, 22. september, kan du få med deg to filmar i Grendatun!

 

Toy Story 4
kl. 17.00
Aldersgrense: 6 år
1t 40 min

Omtale
Woody (Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel og ingen leke, tar Woody på seg å vise Gaffen (Tony Hale) hvorfor han burde omfavne det å være en leke.
Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep (Annie Potts). Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. Mens Woody og Bo innser at de nå lever veldig ulike liv som leker, skjønner de snart at det er større utfordringer som venter.

 

Askeladden – I Soria Moria slott
kl. 19.00
Aldersgrense: 9 år
1t 41 min

Omtale
Askeladden – I Soria Moria slott er en spenningsfilm for hele familien, med Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene.
Den originale, norske actionhelten Espen Askeladd er endelig tilbake! Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter han ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann – det eneste som nå kan redde kongeriket.

Askeladden – I Soria Moria slott er en spenningsfilm for hele familien, med Vebjørn Enger og Eili Harboe i hovedrollene.