Endelig ope igjen på Mandelhuset

Publisert av:
3/5/2012 06:39

Kjøkkenet kjem endelig til å opna igjen på dagen, i mai kvar helg og frå juni av, alle dagar i veka. Menyen blir gjennomgående bygd opp av heimelaga retter, her blir det heimelaga sauser, brød, is, dessertar saman med kortreist hjort og mykje anna godt!
 Menyen i mai blir litt mindre enn den me kjem til å ha resten av sommaren, men sjå på det som ein forrett på det som kjem, og gled dykk!
I tilegg til menyen i mai kjem  me til å  ha ein eigen søndagsmeny som varierer  frå gong til gong, førstkommande søndag blir det servert heimelaga kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør og heimelaga Oreois til dessert. På søndagen gjer me det «lille ekstra» for å gjer familiemiddagen komplett, kom innom og sjå.

Menyen i mai er som følgjer:
-Husets heimalaga brød,
 med eigegrava laks på frisk salat med sennepsaus og asparges

-Mandelhuset sin burger,
 toppa med ost og bacon, serverast med salat, tomat, agurk, rødløk, husets dressing og pommes frites

-Spareribs
 serverast med husets coleslow, salat, ovnsbakte mandelpoteter og tigersaus.

-Entrecote av storfe
 serverast med kvitløksmør, pommes frites, salat og grilla tomat.

-Søndagsmeny: Ny meny for kvar søndag, ein hovedrett og dessert med kaffi

-Dessert: Oroeois med nøttecrunsh.

I juni kjem det 6 nye sommaretter samt 3 nydelege heimelaga desserter. Gled dykk!