Sushi x Kobe er klar for Tysnesfest!

Publisert av: Vegard Aslaksen
5/5/2018 12:55

“Sushi x Kobe har gjort seg for alvor tatt publikum med storm med si blanding av surrealistiske, bekmørke tekstar til knallharde beats, og me synes dei passar perfekt inn på spoten like før The Prodigy skal på scena på Gjerstad!”, skriv Tysnesfest i ei pressemelding.

Onge $ushimane (Emir Hindic), Kobe-Wan Kenobi (Kristoffer Uthaug) og THIAS (Mathias Humlen) utgjer trioen som fort blei ein undergrunnsfavoritt i byrjinga av 2014 då singelen “Wadadadeng” blei sleppt på Soundcloud. Suksessen venta ikkje, og straks var Sushi x Kobe på alle sine lepper. Med hitsa «Tenke feil» og «Aldri For Mye» har gutta streams på spotify i millionklassen. Dei får tung rotasjon på radio og speler utselte konsertar både i Norge og Danmark for tida.

Med beina plassert i begge leirar, det kommersielle og i undergrunnen, er Sushi x Kobe blitt et namn med et tydeleg innovativt preg på hiphopmiljøet i Norge. Da dei opptredde for et nesten utselt Rockefeller januar 2017, fekk Sushi x Kobe vist seg som en av Norges mest spanande liveartistar. Live presenterer de et energisk show kor låtane beveger seg i hele spennet mellom fest og alvor. Sushi x Kobe live er valdsamt, rått og sveitt!

9 av 10 “For hver konsert jeg ser med dem så pusher de grensene for hvor intens, krevende, hard og grov musikken dems er, både lyrisk og sonisk, samtidig som publikum omfavner dem mer og mer.” – Roger Hansen, Ny musikk hver dag

5 av 6 “Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.” – Oda Faremo Lindholm, Dagsavisen

Sushi x Kobe speler på Tysnesfest fredag 13. Juli