Kurs om fermentert mat og drikke

Publisert av:
10/12/2015 09:33

Fermentering, eller mjølkesyregjæring, er ein eldgammal og tradisjonell metode for å konservere og oppbevare mat, i mangel på moderne oppfinningar som frysarar, kjøleskap og hermetikk.

Me er heldige og har fått Tove Riise Grastveit frå Stord som er autorisert sjukepleiar og diabetessjukepleiar til å komma til Tysnes for å ha kurs for oss! 

Det blir mulighet til å lære meir om fermentert mat og drikke og få ein smaksprøve av forskjellige fermenterte produkt. (Forbehold om nok påmeldte)

Kurset blir på Tysnes Treningssenter (i Grendatun) frå 12.00 – 13.00 og kostar 200 kr som inkluderer ei flaske med Kombuca (produkt frå Urte-haven) og Bio-dophilus (gode tarmflorabakteriar) til å lage yoghurt av. 

Påmelding snarast på e-postadresse toveriigra@gmail.com eller mobil 99634660

Velkommen til kurs!