Kino i Grendatun på søndag

Publisert av: Martha Nygård Lande
8/4/2022 09:54

To filmar blir vist på kino i Grendatun søndag 10.april.

Klokka 17.00: HUMLESNURRS HEMMELIGHETER

Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter” er det nyeste eventyret i J.K. Rowlings magiske Wizarding World!

Professor Albus Humlesnurr vet at den mektige trollmannen Gellert Grindelwald forbereder seg på å ta kontroll over trollmannsverden. Uten mulighet til å stoppe ham alene, må han stole på at magizoologisten Salamander Fisle og hans team av trollmenn, hekser og en modig gompebaker vil klare et farlig oppdrag hvor de møter både gamle og nye fabeldyr, og går til kamp mot Grindelwalds voksende tilhengerskare. Men hvor lenge kan egentlig Humlesnurr vente i kulissene når det står så mye på spill?

Premiere: 08.04.2022
Originaltittel: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Skuespillere: Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, Callum Turner, Jessica Williams
Regi: David Yates
Nasjonalitet: USA / England
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen inneholder mørke og intense scener med frykt og skremmende skikkelser. Den får derfor aldersgrense 12 år.
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2022
Distributør: SF Norge

Klokka 20.00: LANGE FLATE BALLÆR III
Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila. Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper Petters fortielse mye større og farligere problemer for dem alle.

Lange Flate Ballær 3 er den etterlengtede og lenge etterspurte oppfølgeren til de folkekjære komediene Lange Flate Ballær 1 og 2. Begge disse satte publikumsrekorder og har fortsatt høye seertall på TV og streamingtjenester, så fanbasen til Lange Flate Ballær-universet er stor.

Premiere: 01.04.2022
Regi: Harald Zwart
Nasjonalitet: Norge
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år
Enkelte dramatiske scener gjør at denne filmen får aldersgrense 6 år.
Distributør: Fra Øverste Hylle Filmdistribusjon AS