Historia til Ada

Publisert av: May Britt Meland
5/4/2020 12:29

Knut Rage er no ute med si tredje bok om uvanlege kvinnesjebner. Boka “Adas dagbok” tek for seg historia om Ada som saman med bestefaren i mange år budde på Solstråleøya. Her vart det sett opp eit stort slott med tårn og skyteskår. Dei to levde eit isolert liv frå resten av omverdenen, og det har opp gjennom åra vore mange spørsmål omkring denne eksentriske lorden og den unge dama.

Bokomtale:
“I 1890 steg en distingvert britisk gentleman med sitt 15-årige barnebarn i land på en liten øy et sted på Vestlandet. Bak seg hadde de en lang reise som hadde tatt dem fra Australia via England til Bergen. På den vesle øya fikk den underlige herren bygget et lite slott, hvor de to levde ganske isolert fra resten av omverdenen. Her fører den 15-årige Ada dagbok. I «Adas dagbok» følger leseren hennes tanker og hverdagslige opplevelser gjennom tre år. Boken er basert på en virkelig historie, og er forfatterens tredje og siste frittstående bok om uvanlige kvinneskjebner på Jarlø (Tysnes i Sunnhordland).”

Boka er no i salg på ebok,no

 

Wikipedia

No er det også lagt ut utfyllande informasjon om Solstråleøya på Wikipedia. Ta deg tid. og les den fasinerande historia om Solstråleøya.