Grendatun kino

Publisert av: May Britt Meland
6/12/2018 18:37

Søndag 9/12 byr Grendatun kino på to kjekke filmar

Gubben og katten – Findus  flytter ut kl 17.00

Tillat for alle
V: 100kr
B: 80kr

Omtale:

“Findus flytter ut, men hvor morsomt er det egentlig å bo alene?

Dette er en ny film om Gubben og Katten. Når Findus flytter ut oppdager han at det ikke er like morsomt som han hadde tenkt seg. Kanskje litt skummelt også. Denne filmen er for alle.

Pettersen er lei av å bli vekket klokken fire om morgenen av at Findus hopper i sengen. Han sier at hvis ikke Findus slutter å hoppe, så får de flytte ut sengen.
Det synes Findus er en god ide. Da kan han hoppe i sengen så mye han vil.
Men hvor morsomt er det egentlig å bo alene? Kanskje er det litt farlig også, med tanke på reven..”

Robin Hood kl 19.00

Aldersgrense 12 år
V: 100kr
B: 80kr

 

Omtale:

“ROBIN HOOD er en ny og frisk actionfylt versjon av historien om den edle adelsmannen som tar fra de rike og gir til de fattige.

Da Robin av Loxley (Taron Egerton), kommer hjem fra korstogene ser han at korrupsjon, griskhet og vold har tatt over hans en gang fredelige hjemby. Sammen med sin mauriske medhjelper John (Jamie Foxx) starter et opprør mot sheriffen av Nottingham og hans medhjelpere i kirken for å gi tilbake til de fattige det som er stjålet fra dem.

Legenden om Robin Hood stammer helt tilbake til 1400-tallet, og har vært inspirasjon til et utall av bøker og filmer. ROBIN HOOD er en ny og frisk actionfylt versjon av historien om den edle adelsmannen som tar fra de rike og gir til de fattige.”