Bli med på ein kreativ haust i husflidslaget

Publisert av: Martha Nygård Lande
23/8/2023 08:28

Tysnes Husflidslag starter opp med høstens aktiviteter med lagsmøte onsdag 30. august kl 19.00 i Husflidstova i Våge (Teiglandsvegen 4).

På lagsmøtene i høst skal vi blant annet få demonstrert ulike maskiner, som kuttemaskin, vinyltrykk, varmepresse, knappepresse og coverstitch. Vi vil også lære nålebinding, og før jul lager vi juledekorasjoner.


Laget tilbyr en rekke kurs, som montering av bunadskjorte, du kan sy din egen bluse eller skjorte, sy veske eller få opplæring i overlock symaskin.

Hver tirsdagskveld er det arbeidskvelder, der vi hjelper hverandre med ulike prosjekt, og siste lørdag i måneden er det sytreff, der vi samles for å sy i lag og dele tips og triks.

Ung Husflid starter også opp med sine aktiviteter der 12 barn får lære å hekle handlenett, brodere korssting og spikke en stekespade hvis det blir tid til det. Ung Husflid er et veldig populært tiltak, og de som står på venteliste får prioritert plass til våren.

Til slutt vil vi nevne husflidsmessen, som arrangeres i Tysneshallen 23. september fra kl 11-17. Der er fortsatt mulig å melde seg på, da kan du sende e-post til  husflidslag.tysnes@haugnett.no.

Alle møter og aktiviteter er åpne for alle! Aktivtetsplan og annen informasjon finner du her:  https://www.facebook.com/groups/1554490164805692/

v/Synnøve Hodneland
Leiar i Tysnes Husflidslag