Påsken på Mandelhuset

Publisert av:
6/4/2011 06:34

Håper menyen som følgjer fell i smak:

Laurdag 16 april Showmeny!Bordsetting kl 18:30
Forrett: laxmousse på pumpernickel og lodderogn med hovmæstar sauce
Hovudrett: heilstekt elgfile med tryffelsauce, glaserte grønsaker
og palsternackpure
Dessert: Heimelaga blåbærpai med vaniljeis

Onsdag 20 april Tapas!
Tallerken med “fingermat” i samband med Quiz.

Torsdag 21 april Lårdagen!
Heilsteikt marinert lammelår.

Fredag 20 april Tapas!
Tallerken med “fingermat” i samband med Quiz.

Laurdag og søndag 23-24 april Filèhelg
Nydeleg marinert lammefilè

Gjer og merksam på at vår Alà Carte meny vil
og ver aktuell alle dagene.
Det som står oppført over  her
er ekstra for påsken sin del.

Til showmeny må det tingas
i forkant, det kan ein gjera
ved å sende ein e-post til:
patrick@mandelhuset.no
eller ring: 48 19 83 46
Prisen er 700,- inkl billett.

PROGRAMMET:

Det er vel og på sin plass at alle si kjære kulturgryta kjem med eit lite programslepp.

Laurdag 16. april
Frå Fitjar revylag; Ole Bergesen
& Anne Marith Sandhåland
Billetter på Essoen. Show start kl 21:00 (300,-)

Onsdag 20 april Quiz!
Ta med deg gjengen og kom! kl 2000 GRATIS!

Torsdag 21 april
Renn Loren! Trubadur i særklasse! Live! kl 21:00 (cc: 100)

Fredag 22 april Quiz!kl 2000 GRATIS!
80 tallsparty etter quiz. 2300(cc: 100)

Laurdag 23 april
POP@KUSTISK v/Vidar Stueland. Live kl 21:00 (cc: 100)