Uavgjort for jenter-12

Publisert av:
23/5/2013 06:43

Opplading til kampen blei utfordrande når ferja var forsinka og ein tivolibil hadde stengt veien over Vallaheiane.

Dette gjorde til at det blei ingen oppvarming for jentene. Kampen starta med litt forsiktig spel, men tok seg opp etterkvart. Til pause var stillinga 2-2 og jentene starta bra i 2 omgang.

Dei leda 3-2 før Fana scora to kjappe mål. Men jentene jobba godt og spelte flott fotball, dette medførte til at Maria utligna til 4-4 på straffe rett før slutt.

Dei to andre som scora var Petra og Julie (2). Alle spelarane jobba bra for laget og stemninga var på topp!

Desse var med: Ingeborg Flakke, Julie Bakke, Petra Sløgedal, Maria L Hagen, Eline Stikkholmen, Malene S Hagen, Karoline Hauge Hansen, Trine Hauge Hansen, Sara Folgerø,