Grendatun kino

Grendatun kino

Helgens program.

Av Av Johnny Helgesen
(Tysnesingen 11.10.17)

Elias er tilbake!

[bilde=25799]

Spennende og morsomme utfordringer står i kø for Elias, som har vokst siden sist vi så ham på kino.

I Storegaps hemmelighet kaster Elias loss mot ukjente farvann. Han får jobb som redningsskøyte i storbyen hvor han møter både fristelser og farer - og blir nødt til å bevise at han er en helt!

Fredag 13/10  kl  1800 

Søndag 15/10 kl  1700

Tillatt for alle

V : 100kr b: 80kr

 

Snømannen!

Hollywood-filmen basert på Jo Nesbøs suksessroman "Snømannen", med Michael Fassbender i hovedrollen. En kvinne forsvinner sporløst, og alt som er igjen er en illevarslende snømann. Detektiven Harry Hole (Fassbender) og hans kollega, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), settes på den mystiske saken. Når enda en kvinne meldes savnet, innser de sammenhengen med en rekke uoppklarte, brutale mord noen år tilbake i tid. Seriemorderen er tilbake, og vedkommende slår til hver gang den første snøen faller.

Denne spennende thrilleren er regissert av Thomas Alfredson ("La den rette komme inn", "Tinker Tailor Soldier Spy"), og produsert av Martin Scorsese. Filmen ble spilt inn i sin helhet i Oslo, Bergen og på Rjukan i Norge. I tillegg til Michael Fassender og Rebecca Ferguson, finner vi J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg og Jakob Oftebro i andre sentrale roller.

Fredag 13/10 kl 2000

Søndag 15/10 kl 1900

Sensur 15 år
Begrunnelse: Flere scener med blodige drapsofre og en brutal og nærgående drapsskildring gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

 

I tillegg nevner vi storfilmen Star Wars: The Last Jedi, neste kapittel i Skywalker-sagaen.

[bilde=25801]

Heltene fra The Force Awakens forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

Kommer 13. desember! 

Saksa frċ http://www.tysnesingen.no