AnderslandBygg.topp.venstre
Tysnes Kommune
Tysnes Sparebank 140x30
Tiko
Windsor
Tysnes Maskin AS
Tysnes Bilsenter
Tysnes Kjøle
Losfjord
Heis-Tek
Dokkegalleriet
Myrdal gard
Ekeland
Per Henrik Opdal
Johs Tveit
Njardar
Treco
Tysneslyd
Arild Gjerstad
Bygg Tysnes
Joker Årbakka
Tysnes sogelag
Joker Uggdal
Tysnes Båtutleie
Ronny Bakkane
Dalen Golf
Tysnes seniordans
Grendatun
Tysnesfest
Tysnes Båthamn
Frisøren på Tysnes
Laukhamar Fritid
Tysnes Frivilligsentral
Bjørnefjorden tannlegepraksis

Fagmøbler

Big men bluesband

Ein liten statusoppdatering

Frå Tysnesfest.

PUBLISERT AV Johnny Helgesen Publisert: 16.05.17 07:26

Programfalderen vart sendt i trykken like før helga, og kjem nok på plass på kontoret i løpet av denne veka. Dei som ikkje klarar å vente kan sjølvsagt stikke hovudet innom og hente seg eit eksemplar, men me opnar for lokalt billettsalg 25. Mai, og då vil både falder, plakat og årets kleskolleksjon vera på plass i hyllene. Billettsalget går for øvrig som det susar, og i omsetning på dagens dato er me nærare slutten av juni enn slutten av mai sett i forhold til 2016. Det er svært gledelig å sjå at så mange vel å kjøpa festivalpass, og me har allereie selt ut nærare ein tredjedel av desse. Me sel godt med billettar over heile linja, men det er framleis god kapasitet på dei fleste arrangement. Vamp på Solstråleøya skil seg ut, der er det berre nokre ytterst få billettar igjen. 

For bergensarane som ikkje har moglegheit til å overnatte på Tysnes, har me i år fått til eit veldig flott alternativ fredag og laurdag. Då kjem MS Fjordkatt til å gå i rute frå Strandkaiterminalen til Tysnesfest, og i retur på natta.  Torsdag går MS Midthordland i rute, men då frå Os.

 

Så over til sjølve artistsleppet! 

Tysnesfest har etterkvart blitt ein smeltedigel av verdsstjerner og lokale heltar, og her kjem ein fin gjeng i sistnemnde kategori:


OHIO

Ohio er eit poporkester frå undergrunnsmiljøet i Bergen. Deira svært originale "sound" er skapt av ein kombinasjon av jazz, funk og pop. Heilt sentralt i bandet står Sebastian Torjusens beatboxande og groovy tubaspel. Det i seg sjølv er ein attraksjon du berre må få med deg! Ohio skil seg sterkt frå resten av popbransjen fordi fire av seks bandmedlem speler på blåseinstrument. Alle er i tillegg dyktige solistar. Dei har knallsterke låtar og ei heilt særeigen evne til å jamma. Ohio spelte i fjor på mellom anna Øyafestivalen, Kongsberg jazzfestival og Sildajazz.

På Tysnesfest kan du oppleva dei på på Mandelhuset torsdag 13. Juli.

 


MYRNA BRAZA

Myrna Braza foreinar soul, blues, r&b og funk med fengjande popmusikk. Myrna frå Bergen blir gong på gong omtalt som eit av Noregs største soultalent. Ho er kjent for sine utruleg energiske liveopptredener. Ho skriv sine eigne låtar, og har vore med i fleire norske TV-program, mellom anna Beat for Beat og Korslaget. Ho har i tillegg vore oppvarmingsartist for flere amerikanske soulartistar. 14. februar slapp Myrna Braza det sjelfulle albumet «Story of I», og denne sommaren er ho på ei omfattande turne.

Myrna Braza skal spela på cruise på Bjørnafjorden både fredag og laurdag.

 

BIG MEN BLUESBAND

Tysnes bluesband vart etablert hausten 2003, men av fysiske grunnar vart namnet endra etter kort tid. Dei har sjølv uttalt at dei er bandet med klart mest "tyngde" i norsk blues. Medlemmane er alle ihuga bluesentusiastar og spelar med stor iver og innleving.

Fleire bluesklubbar har teke vel imot Big Man Blues Band og ynskt dei velkomen att! Big Men Bluesband har spela konsert på Tysnesfest i så mange år no, at me synest det er svært naturleg å invitera dei til vår ellevte festival. Bandet er tydeleg inspirert av artistar som Steve Ray Vaughan, John Mayall, Eric Clapton og Peter Green, og dei har også ein del eigenproduserte låtar.

Big Men Bluesband skal spela på to bluescruise laurdag 15. Juli.

 


EGIL OLSEN

Singer/songwriter Egil Olsen slapp nettopp den frekke, friske og fengjande singelen «You and i forever», ein lidenskapeleg og romantisk rockelåt. Låta er ein oppløftande kontrast til fjorårets melankolske og mørke album «Ooo what happened». No turnerar Egil Olsen med band og tar sitt allereie populære og underhaldande liveshow til nye høgder, saman med gitarist og bassist Jørn Erik Ahlsen og trommeslager Gunnar Sæter. Dagens Næringsliv har omtala Egil Olsen som ein av landets aller beste låtskrivarar. VG kallar han «noe av det fineste og mest underfundige vi har».

Egil Olsen skal opna konsertkvelden på Gjerstad laurdag 15. Juli.

 

Til no er fylgjande artistar lansert til årets festival: Alan Walker, Highasakite, The Waterboys (UK), Amy Macdonald (UK), Turbonegro, Sivert Høyem, Astrid S, Staysman&Lazz + Katastrofe, deLillos, Kim Larsen (DK), Daniel Kvammen, Kløver og Skarre R, Storm Weather Shanty Choir, Janove, Cezinando, Vamp, Lothepus, Morgan Sulele, Vazelina Bilopphøggers, Sigvart Dagsland og Karoline Krüger, Egil Olsen, Elsa & Emilie, Sophie Elise-Vegard Harm og Joakim Kleven, Gunslingers, Ausekarane, Big Men Bluesband, Familieforetaket, ORBO og Gina, Myrna Braza, Nicolai Leganger, Sassy Kraimspri, Ohio, Microbandet og De Musikalske Dvergene


Tips ein venn!
Ditt navn:
Di epostadresse:
Eventuell melding til venn:
Din vens epostadresse:
Din vens namn:
Di epostadresse:
Meld På | Av
  

Del på Facebook


DET SKJER

DI MEINING

Har du nyttårsforsett?

  • Resultatet

MEST LESE SISTE VEKA

TIPS TYSNESINGEN

Tysnes Industri AS
Tlf 46 93 31 19
post@tysnesingen.no


Google

Ansvarleg for Tysnesingen: Tysnes Industri AS org nr 976216598 - tlf: 46 93 31 19 - epost: post@tysnesingen.no

Nyhetsystem og oppsett: Vilko CMS
© 2000-2018 Tysnesingen.no
Tysnes ungdomslån
TysnesIL.no
Annes Klær
Carisma frisør
Spar Tysnes
John Hagen
Haaheim Gaard
Marinegruppen
Kines Hudpleie
Tysneskyrkjelydane 1
Andersland Rør
Tysnes Fysio
Tysnes Treningssenter.
Mandelhuset
Svingen Puls
Accountor Tysnes
andersland-bygg.as
tysnes.kommune.no
Tysnes Kraftlag høyblokk
Alsaker Fjordbruk
Tysnes Industri AS